Člani in članice športnega društva balinarskega kluba Antena Portorož so  28.03.2014 v prostorih krajevne skupnosti Portorož na Belem križu organizirali redni in volilni občni zbor kluba.

Na zboru  kjer so bila podana letna poročila in opravljena  »letna inventura« o delovanju  kluba v letu 2013 so  zbrani  pohvalili dobro delo vodstva in uspehe članov prve ekipe za osvojeno peto mesto v Super ligi ter uspehe posameznikov na območnih in državnih prvenstvih. Prav tako so se zahvalili  Občini Piran, Športnemu in mladinskemu centru Piran, Krajevni skupnosti Portorož in vsem donatorjem za pomoč pri uspešnem delovanju kluba v letu 2013.

Letošnji občni zbor je bil tudi volilni in na njemu je bilo razrešeno staro vodstvo in izvoljeno novo. Za predsednika kluba je bil izvoljen g. Slavko IVANČIČ, za tajnika g. Zdravko Taškar, za blagajnika Vojko Šuc in za člana upravnega odbora še Robert Kontič in Matjaž Zakrajšek. Prav tako so bili izvoljeni člani disciplinske in nadzorne komisije. Po izvolitvi se je novi predsednik zahvalil za zaupanje in predstavil krajši program za še boljše delovanje kluba.

Med vabljenimi gosti je bil tudi direktor športnega in mladinskega centra Piran, g. Matjaž Ukmar, ki je  za uspehe v letu 2013 pohvalil člane in članice BK Antena Portorož in zaželel igralcem ter novemu vodstvu veliko uspehov v štiri letnem mandatu.Po »napornem« občnem zboru so si prisotni nazdravili in zapeli nekaj domačih. Združili so šport in kulturo ter novemu predsedniku pokazali, da je prišel v pravo športno – kulturno sredino.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Zdravko Taškar

“Kar je res, je res!”, Antena z novim vodstvom