V torek 20.08.2019 se je v dvorani na Markovcu in balinišču Pobegi odvijal prvi krog članskega prvenstva v igri krog. Prijavljenih je bilo 16 tekmovalcev iz klubov OBZ Slovenska Istra. Kljub prijavi tekmovalcev za tekmovanje se nekateri niso udeležili tekmovanja. Iz prvega kroga so se v finalni del med prvih osem uvrstili : ( Grižon Kristjan Padna, Grižon Aleš Padna, Kontič Robi Antena, Petrovič Tomi Jadran Izola, Blaževič Luka Jadran Izola, Petrovič Bosiljko Pobegi, Grzetič Šteljo  4. Julij in Fortuna Milan 4. Julij ).

V petek 23.08.2019 se je na balinišču Pobegi odvijal finalni del tekmovanja člani igra v krog. V finale za prvo mesto za naslov obalnega prvaka v igri krog sta se pomirila Petrovič Tomi Jadran Izola in Petrovič Bosiljko Pobegi. Po napetem boju je mogel sin očetu priznat poraz. Naslov obalnega prvaka je osvojil Petrovič Bosiljko BK POBEGI, drugo mesto pa je osvojil Petrovič Tomi BŠD Jadran Izola.

 

V repasažu za tretje in četrto mesto pa sta dvoboj predala Kontič Robi Antena in Grižon Aleš Padna. Tretje in četrto mesto pa sta brez borbe osvojila Blaževič luka in Grižon Kristjan.

Čestitke vsem dobitnikom priznanj in pohvale organizatorju finala balinarskemu klubu Pobegi za dobro organizacijo finala.

OBALNO ČLANSKO PRVNSTVO V IGRI KROG 2019