Od sobote 21.06 do petka 27.06.2014 poteka v organizaciji BZS, na baliniščih BK Antene Portorož poletni kamp mladih balinarjev nad 14 let. Mladi balinarji so nastanjeni v počitniškem domu v Fiesi, vadijo na igriščih BK Antene, plavajo pa v slovenskem morju. Njihov urnik je kar napet, saj jih vodja kampa g. Kosar Anton (selektor mladinske reprezentance BZS) že na vse zgodaj prebudi s kondicijskim tekom in jutranjo telovadbo. Po zajtrku pa se odpravijo peš na balinišča (cca 1 km po strmih stopnicah). Tu vadijo do 09 do 12 ure in nato odidejo na zasluženo kosilo. Po kosilu sledi počitek in poletno razvajanje v morju. Po večerji se zberejo na baliniščih ter vadijo od 19 do 22 ure.

Mladi balinar Žerjal Nejc  je povedal, da so z nastanitvijo in prehrano zadovoljni. Nekoliko čuti že rahlo utrujenost in težke noge od napornega treninga. Sam vodja kampa g. Kosar Anton je dejal, da so mladi balinarji zelo zagnani in marljivi ter je z njimi zelo lepo delati. Zahvaljuje se tudi BK Anteni Portorož in Športnemu centru Piran za gostoljubnost in nudenje vse potrebne opreme za treniranje.

Mladi balinarji pozdravljajo starše in prijatelje ter obljubljajo, da bodo z dobro vadbo postali uspešni balinarji »mogoče novi evropski in svetovni prvaki«.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto in prispevek: Zdravko Taškar

Poletni balinarski kamp na Belem križu