Spoštovane balinarke in balinarji!

KONČNO lahko rečem, da je tudi nam uspelo postaviti spletno stran na kateri boste lahko v prihodnje prebirali aktualne novičke iz naše OBZ, spremljali rezultate območnih tekmovanj, si ogledali kakšno zanimivo fotogalerijo ali reportažo ter  pridobivali razna pomembna obvestila o delovanju naše OBZ.

Vsebine, ki smo vam jih pripravili še niso v celoti objavljene. Dodajali jih bomo sproti. Ob tej priložnosti bi rad povabil vse klube in društva naše OBZ, da po mailu posredujete ekipne slike primerne za objavo v rubriki “Klubi”, prav tako so zelo dobrodošle razne fotpreportaže balinarskih dogodkov. Le z sodelovanjem vseh bomo lahko spletno stran naredili bolj zanimivo. V kolikor imate morda še kakšen predlog za izboljšavo, pa ga kar sporočite na e-mail: info@obz-slovenskaistra.si ali pa oddajte spletni obrazec v rubriki “Kontakt”.

Pomembno se mi zdi omeniti, da je nekaj spletnega prostora namenjenega tudi oglaševanju morebitnih vaših dejavnosti. Več informacij dobite prav tako na zgornjem elektronskem naslovu.

Naj se na koncu zahvalim predsedniku Pavliču, ki je priskrbel donatorska sredstva za postavitev strani, Mihi za tehnično in grafično postavitev le-te ter Zdravku za posredovane vsebine o zgodovini in razvoju naše OBZ.

Športni pozdrav!

Sekretar OBZ, Primož Marinko

 Reprezentanca OBZ Slovenska Istra na četveroboju v Poreču 2012

Spletna stran OBZ Slovenska Istra