Končalo se je tudi letošnje območno prvenstvo v kraljevi igri parov. Na finalnem delu tekmovanja, katerega si je ogledalo precej ljubiteljev balinanja, sta največ zbranosti v ključnih trenutkih prikazala Kragelj Mitja in Turk Igor (Trta Sv. Anton), ki sta po trdem boju v polfinalnem obračunu proti superligaški navezi Koren Dejan-Fabec Anton slavila še v finalnem obračunu proti domačemu paru iz Modrega vala (Šukljan Vladu in Vujanič Dmitru). Tretje mesto sta si poleg prej omenjene dvojice Luke Koper delila še Kontič Tadej in Carpenetti Marino (Antena Portorož). Na polfinale letošnjega državnega prvenstva dvojic potujejo prve štiri uvrščene dvojice. Želimo jim veliko športne sreče.

Vse rezultate in končni vrstni red OP si lahko ogledate tukaj. Vsem dobitnikom medalj iskreno čestitamo! Dogajanje finala je v sliko spravil Milan Rutar.

Tekmovalna komisija OBZ hkrati poziva vse klube in društva, da najkasneje do četrtka, 21.5.2014 posredujejo seznam udeležencev državnega prvenstva v natančnem izbijanju, ki bo to nedeljo, 25.5.2014 v Tržiču.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

Foto: Milan Rutar

Kragelj in Turk slavila med dvojicami