Tudi letošnja sezona se prebližuje zaključku. V torek, 6.12.2016 s pričetkom ob 18.00 uri se v balinarski dvorani v Žusterni prične letošnji Masters Porsche Koper 2016, ki bo potekal celoten teden z finalnim dnem v petek, 9.12.2016 ko se bo med seboj istočasno pomerilo 8 članov v natančnem izbijanju in 8 članic v igri v krog.

Letošnja novost je vsekakor tekmovanje 8 najboljših balinark, ki se bodo pridružile tekmovanju članov. Razpored lahko odprete tukaj. V torek pričnejo s tekmovanjem dekleta v disciplini posamezno, v sredo bodo na razporedu moške enojke, četrtek bo rezerviran za ženski krog, na finalni dan v petek pa bodo moški tekmovali v natančnem zbijanju, na preostalih dveh igriščih bo finale ženskega kroga. Po zaključku tekmovanja bo potekala zaključna prireditev v Hotelu Žusterna. Klubi in posamezniki lahko svojo prisotnost potrdite do srede, 7.12.2016.

V točkovanju za Naj igralca 2016 je v moški konkurenci slavil Bojan Vidali (Bojan Vidali), med ženskami pa smo po pravi drami vse do zadnjega tekmovanja že na prvem Mastersu dobili dve zmagovalki. To sta Elda Hvala (Antena Portorož) in Nives Samec (ŽBS Luka Koper), ki bosta priznanje dobili v petek na zaključni večerji.

MASTERS Porsche Koper 2016