Dne 28.04.2021 ob 18 uri se je sestal izvršni odbor OBZ Slovenska Istra in za sezono 2020/ 21  razpravljal o možnostih nadaljevanja tekmovanja tako za člane kot članice. Zaradi epidemije in trenutne prepovedi  območnih in rekreacijskih tekmovanj je upravni odbor sprejel odločitev, da se zaključi tekmovanje v sezoni 2020/21 tako za člansko kot za žensko obalno ligo. 

Člani v OBZ Slovenska Istra so v sezoni 2020/21 odigrali prvi del ostal jim je še en kolo vendar zaradi epidemije in prepovedi igranja niso nadaljevali z tekmovanjem. Izvršni odbor se je odločil da za sezono 2020/21 postane balinarski klub TRTA SV. ANTON, katera je bila vodilna po prvem delu. Začetek nove sezone, se bo pričel v letu 2021 v koncu avgusta ali v začetku septembra, če bodo ukrepi sprostili. Kvalifikacije če se bodo odigrale za nastop drugi slovenski ligi si je mesto zagotovila ekipa TRTA SV. ANTON.

Čestitke ekipi TRTA SV. ANTON

Članice v OBZ Slovenska Istra so odigrale prvi del v sezoni 2020/21 vendar zaradi epidemije in prepovedi igranja niso nadaljevale z tekmovanjem. Izvršni odbor se je odločil da za sezono 2020/21 postanejo prvakinje OBZ Slovenska Istra  balinarke kluba  MODRI VAL KOPER, katere so bile vodilne po prvem delu. Začetek nove sezone za članice se bo pričel v letu 2021 v koncu avgusta ali v začetku septembra, če bodo ukrepi sprostili.

Čestitke balinarkam MODRI VAL KOPER

Izvršni odbor opozarja obalne klube, da je potrebno do 01.07.2021 poravnat kotizacijo BZS. Klubi pa naj bi do 01.10.2021 plačali članarino OBZ Slovenska Istra. Izvršni odbor OBZ Slovenska Istra se  se zaveda finančne problematike in bo članarina za sezono nekoliko nižja. Prosimo vse klube, da poravnajo svoje obveznosti pravočasno.

Soglasno je bilo tudi sprejeto v kolikor se bodo ukrepi za igranje sprostili, bomo pred začetkom sezone v OBZ Slovenska Istra izvedli vsa obalna prvenstva in izpeljali turnir četvork tako za člane kot članice, kateri je bil planiran v letu 2021.

Lep pozdrav in ostanite zdravi

IO OBZ SLOVENSKA ISTRA

Zaključek tekmovalne sezone 2020/21 v OBZ Slovenska Istra