Komisija za raffo BZS bo 10. marca v Kortah v sodelovanju z balinarskim klubom Korte in občino Izola pripravila dan odprtih vrat, na katerem se bodo lahko vsi zainteresirani spoznali z raffo. Po uspešni lanski sezoni, v kateri je Slovenija zastopana z mladinsko ekipo iz Kort v sestavi Gabrijel Korenika, Jan Hrvatin, Luka Sedmak in vodji Miran Kleva, Bojan Berčič je po zaslugi mladinca Luka Sedmak na mladinskem evropskem prvenstvu v Rimu prišla do prve medalje na velikih tekmovanjih v raffi. Komisija za raffo je zagnala aktivnosti za novo tekmovalno sezono, ki junija prinaša člansko evropsko prvenstvo v Terni (Italija), konec avgusta bo na sporedu mladinsko evropsko prvenstvo Innsbruck (Avstrija), oktobra pa bo na sporedu še svetovno prvenstvo Mersin (Turčija).

V ta namen bo 10. marca v Kortah potekal dan odprtih vrat v večnamenski ogrevani dvorani KS Korte, katera je namenjena tudi za balinanje. Predstavitev je še posebej namenjena mladinskim, članskim igralcem in igralkam ter sodnikom.

Ob tej priložnosti pozivamo vse zainteresirane igralke in igralce v vseh starostnih kategorijah sodnike in vodje klubov, da se udeležijo promocijskega dogodka.

  • Urnik dogodka :
  • 9.45 zbor udeležencev,
  • 10,00 predstavitev pravil in  način igranja,
  • 10.45 praktični prikaz in potek igre,
  • 12.30 zaključek.

Lep pozdrav, Miran Kleva

Dan odprtih vrat raffe 10. marca v Kortah