Tekmovanja mladih do 18 let v OBZ Slovenska Istra smo za leto 2020  zaključili z zadnjima disciplinama v natančnem in hitrostnem zbijanju .V kategoriji U-18 je v disciplini natančno zbijanje zmagal LUKA BLAŽEVIČ ( Jadran Izola ) pred ALEKS UDOVIČ ( Pobegi ) in LAURA FERMO ( ŠB Korte- Izola ). V disciplini hitrostno zbijanje je bil najboljši LUKA BLAŽEVIČ ( Jadran Izola ) pred ALEKS UDOVIČ ( Pobegi ) in JANJA ROJ ( ŠB Korte-Izola ).

V kategoriji U-14 je je v disciplini natančno zbijanje  zmagal JURI GRDINA pred MARTIN BURDYCH in NIK ŠTAJNER( vsi ŠB Korte-Izola ). V disciplini hitrostno zbijanje je bil zmagovalec MARTIN BURDYCH pred JURI GRDINA in NIK ŠTAJNER vsi ( ŠB Korte-Izola ).

Najboljše rezultate je  v OBZ Slovenska Istra za leto 2020 kategorija U – 18  v skupnem seštevku posamezno, igra v krog, natančno in hitrostno zbijanje dosegel LUKA BLAŽEVIČ ( Jadran Izola ) drugi je bil ALEKS UDOVIČ ( Pobegi ) tretja pa je bila  JANJA ROJ ( ŠB Korte-Izola ).

Najboljše rezultate v OBZ Slovenska Istra za leto 2020 kategorija U – 14  v skupnem seštevku posamezno, igra v krog, natančno in hitrostno zbijanje je dosegel JURI GARDINA drugi je bil  NIK ŠTAJNER tretji pa MARTIN BURDYCH  vsi ( ŠB Korte- Izola ). Podelitev priznanj in pokalov v kategoriji U – 14 in U – 18 bo na skupščini OBZ Slovenska Istra.

V OBZ Slovenska Istra čestitamo vsem nastopajočim igralcem za borbenost in osvojena odličja. Pohvale gredo tudi vodjem ekip, staršem, klubom in navijačem za bučno podporo iz tribun.

NATANČNO IN HITROSTNO ZBIJANJE U-14 IN U-18