V prihodnjem tednu bo na sporedu tekmovanje članic in članov za Pokal območne balinarske zveze Slovenska Istra 2018. Tako moški kot ženske bodo tekmovali v četvorkah na balinišču v Portorožu in Pobegih.

Prve se bodo med seboj pomerile ženske v nedeljo 10.6. s pričetkom ob 9.00 uri v Pobegih. Tekmovalna komisija je v minulem tednu izvedla žreb. Celoten grafikon tekmovanja si lahko ogledate tukaj.

Prav tako je tekmovalna komisija izvedla žreb v moški konkurenci. Letošnja novost je, da se bodo po predhodnem povabilu vsem klubom naše zveze pridružile še 4 ekipe rekreacijske ekipe lige BRZI. To so Marezige, Pomjan, Koštabona in Antena-2. V prihodnje si vsekakor želimo, da bi na pokalnem tekmovanju sodelovale vse ekipe rekreacijske lige.

Predtekmovanje se bo pričelo v torek 12.6. ob 18.00 uri na baliniščih Antene. Iz vsake skupine napreduje v finalni del tekmovanja po ena ekipa, le te pa se bodo pridružile 4 nosilcem, ki so že uvrščene v drugi del in so bile izžrebane v dve različni skupini. Nosilci so bili določeni na podlagi trenutne uspešnosti kluba (po sledečem vrstnem redu: Antena-superliga, Marjetica in Jadran-prva liga, Trta-vodilna v območni ligi). Celoten grafikon tekmovanja je dosegljiv tukaj.

Vabljeni k ogledu tekmovanj!

Prihodnji teden pokalno tekmovanje OBZ